Fill This Form To Receive Instant Help

Help in Homework
trustpilot ratings
google ratings


Homework answers / question archive / Question 11 2 / 2 pts Which of the following fractions has been simplified to lowest terms? Mark all that apply

Question 11 2 / 2 pts Which of the following fractions has been simplified to lowest terms? Mark all that apply

Math

Question 11

2 / 2 pts

Which of the following fractions has been simplified to lowest terms? Mark all that apply.

  

LaTeX: \frac{13}{17}13 1713 1713 1713 1713 1713 17

  

LaTeX: \frac{35}{133}35 13335 13335 13335 13335 13335 133

  

LaTeX: \frac{17}{19}17 1917 1917 1917 1917 1917 19

  

LaTeX: \frac{11}{19}11 1911 1911 1911 1911 1911 19

  

LaTeX: \frac{91}{119}91 11991 11991 11991 11991 11991 119

 

Question 12

2 / 2 pts

Evaluate the following expression:
6/13 + 4/13 LaTeX: = \frac{?}{13}= ? 13
In the space below, enter the value of the numerator in your answer. Do not include the division sign or the denominator. For example, if the answer was LaTeX: \frac{1}{13} 1 13, you would enter the number 1 in the space below.

 

Question 13

2 / 2 pts

Evaluate the following expression:
5/11 + 3/11LaTeX: = \frac{?}{11}= ? 11
In the space below, enter the value of the numerator in your answer. Do not include the division sign or the denominator. For example, if the answer was LaTeX: \frac{1}{11} 1 11, you would enter the number 1 in the space below.

 

Question 14

2 / 2 pts

Evaluate the following expression:
8/19 + 5/19 LaTeX: = \frac{?}{19}= ? 19
In the space below, enter the value of the numerator in your answer. Do not include the division sign or the denominator. For example, if the answer was LaTeX: \frac{1}{19} 1 19, you would enter the number 1 in the space below.

 

Question 15

2 / 2 pts

Evaluate the following expression:
4/19 − 8/19 LaTeX: = \frac{?}{19}= ? 19
In the space below, enter the value of the numerator in your answer. Do not include the division sign or the denominator. For example, if the answer was LaTeX: \frac{1}{19} 1 19, you would enter the number 1 in the space below.

 

Question 16

2 / 2 pts

Evaluate the following expression:
3/7 +1/7 =LaTeX: \frac{?}{7} ? 7
In the space below, enter the value of the numerator in your answer. Do not include the division sign or the denominator. For example, if the answer was LaTeX: \frac{1}{7} 1 7, you would enter the number 1 in the space below.

 

Question 17

2 / 2 pts

Evaluate the following expression:
5/17 − 3/17 LaTeX: = \frac{?}{17}= ? 17
In the space below, enter the value of the numerator in your answer. Do not include the division sign or the denominator. For example, if the answer was LaTeX: \frac{1}{17} 1 17, you would enter the number 1 in the space below.

 

Question 18

2 / 2 pts

Evaluate the following expression:
6/11 − 9/11 LaTeX: = \frac{?}{11}= ? 11
In the space below, enter the value of the numerator in your answer. Do not include the division sign or the denominator. For example, if the answer was LaTeX: \frac{1}{11} 1 11, you would enter the number 1 in the space below.

 

Question 19

2 / 2 pts

Evaluate the following expression:
8/23 + 7/23LaTeX: = \frac{?}{23}= ? 23
In the space below, enter the value of the numerator in your answer. Do not include the division sign or the denominator. For example, if the answer was LaTeX: \frac{1}{23} 1 23, you would enter the number 1 in the space below.

 

Question 20

2 / 2 pts

Evaluate the following expression:
5/7 − 3/7LaTeX: = \frac{?}{7}= ? 7
In the space below, enter the value of the numerator in your answer. Do not include the division sign or the denominator. For example, if the answer was LaTeX: \frac{1}{7} 1 7, you would enter the number 1 in the space below.

 

Option 1

Low Cost Option
Download this past answer in few clicks

4.91 USD

PURCHASE SOLUTION

Already member?


Option 2

Custom new solution created by our subject matter experts

GET A QUOTE

rated 5 stars

Purchased 5 times

Completion Status 100%

Sitejabber (5.0)

BBC (5.0)

Trustpilot (4.8)

Google (5.0)